Dag 2 – træningslejr Etiopien

Skrivað hevur

Som aftalt skulle jeg mødes med træneren klokken 9, der ville vise mig nogle ruter. Havde flyttet klokken én time for meget, så den var kun 8, da jeg mødte i receptionen. De ringede til træneren, som bad mig komme over til fitness på hotellet.

Vi går først langs hovedvejen og forbi Bekeles hotel. Træneren peger over på atletikbanen, som Bekele ejer, men man skal betale for at bruge den, hvis man ikke overnatter på hans hotel.

Kommer over til en lille græsplæne, hvor nogle atleter strækker ud og skoven starter. Træneren siger, der er to kvinder, som har deltaget i OL.

Vi begynder at jogge stille og roligt ind i skoven med træneren foran. Mellem træerne og ikke noget med at følge stien, det var lidt specielt at løbe på den måde. Tempoet har ingen betydning, når de laver restitutionstræning eller afjogg.

Efter 30 minutter roligt løb stopper vi som planlagt. 4 km og gennemsnittempo 7.26 min/km.

Træneren vil gerne have noget kaffe på vej hjem til hotellet, så vi går ind på en lille restaurant, og jeg får en kop te. Så går vi over til hotellet igen.

Træneren inviterer mig med til gruppens fælles intervaltræning tirsdag morgen kl. 07.30, og det takker jeg ja til, så jeg kan se noget mere af området. De løber åbenbart alle deres hårde pas tidligt om morgenen.

Om eftermiddagen løber jeg 31 minutter roligt på grusbanen på hotellet. 5,72 km i alt. Dernæst 10 minutter cykling indendørs efterfulgt af core styrketræning.

Så var det bare at slappe af til kampen mellem Liverpool og Manchester United startede kl. 22 etiopisk tid. Dårlig kamp, der slutter 0-0, hvor United er bedst i første halvleg og Liverpool i anden.

Dagen i dag var helt klart bedre end førstedagen, og jeg kom til at se lidt af området. Nu er jeg spændt på intervaltræningen i morgen tidlig.

Skriva viðmerking

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*