Dag 1 – træningslejr Etiopien

Skrivað hevur

Ankom til Yaya Village i Sululta ved 9 tiden. En fra receptionen viste mig, hvor jeg skal spise dagligt. Der er tre måltider inkluderet med morgenmad, middagsmad og aftensmad.

Valgte at spise morgenmad med det samme. Kendte ikke så meget på menuen, så bestilte pandekager med sirup. Til drikke ville jeg gerne have “water”. Lidt sjovt da maden kom, fik jeg pandekagerne men også franskbrød med “peanutbutter” – tjeneren havde misforstået “water” og “butter”.

De drikker åbenbart ikke vand til morgenmaden, men går meget højt op i varme drikke.

Pandekagerne var desværre kolde, men smagte ellers fint nok. Der er åbenbart dessert til alle måltiderne, men det orkede jeg ikke efter 3 pandekager og 3 skiver franskbrød.

I receptionen spørger jeg efter wi-fi koden, så jeg lige kan ringe hjem, og fortælle jeg er på plads i god behold. Men internettet har ikke virket i over to uger siger – fuuuuck! Havde også planlagt at lave noget arbejde hernede…

11 dage uden internet bliver en udfordring, men jeg ringer hjem, selv om der er et opkaldsgebyr på ca. 34 kr…

Får 3 timers søvn efter morgenmaden og vil tage ud på første træning. Men hvor dælen skal jeg løbe hen? Der er en hovedvej lige udenfor hotellet, men har ikke ikke noget Google map, og føler mig ikke særlig tryg. Spørger på hotellet, hvor den store græsplæne er, og hvor man ellers kan løbe – men de forstår ikke, hvad jeg mener.

En anbefaler mig at vente til kl. 09 mandag morgen, så kunne jeg få en træner fra hotellet at vise mig, hvor man kan løbe. Første træning bliver så 6 km jogging på en grusbane på hotellet.

Første dagen er ikke nogen succes, og det er åbenbart ikke helt så ligetil at finde ud af, hvor man kan træne, som jeg havde forventet. Nu håber jeg bare alle de andre dage på turen bliver gode!

 

Skriva viðmerking

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*